Tattoo

Insmeren van je nieuwe tattoo

Laat je tattoo niet uitdrogen! De belangrijkste tattoo nazorg regel”

Het insmeren van je tattoo is na het schoonmaken, de volgende stap van je tattoo verzorging. Het is belangrijk dat je je tattoo vooral NIET laat uitdrogen. Waarom niet? Een uitgedroogde tattoo heelt minder mooi en je hebt meer kans op korstvorming.

Insmeren van je nieuwe tattoo is pijnlijk
Het insmeren van je je net gezette tattoo is niet echt fijn. Je huid is helemaal rauw, net als een schaafwond en voelt geïrriteerd aan. Insmeren met een stugge vette zalf is dan helemaal niet prettig.

De nazorg crème van TattooMed, de After tattoo, is zo ontwikkeld dat het juist wel makkelijk uitsmeert. Hierdoor trekt het na het insmeren ook nog eens helemaal in je huid. De After Tattoo blijft dus niet aan je kleding plakken. De crème is helemaal niet vettig. Ideaal voor je verse tattoo!

Onze tattoo nazorg crème bevat ingrediënten die helpen bij een snelle genezing van je tattoo en je huid bovendien ook nog eens goed verzorgen. Panthenol verzacht de jeuk en branderigheid, terwijl de Vitamine E je huid een flinke boost geeft en goed soepel houdt.